"Не повторюйте моїх помилок". Ексфутболіст збірної України прокоментував своє затримання нетверезим за кермом

Шевчук заявив, що йде з телеканала "Футбол"
Фото: Shevchuk Vyacheslav / Instagram
Колишній гравець футбольного клубу "Шахтар" (Донецьк) і національної збірної України В'ячеслав Шевчук перепросив за те, що сів у Києві п'яним за кермо автомобіля. Свій коментар спортсмен опублікував 29 травня в Instagram.

"Сідати за кермо напідпитку категорично не можна. Мій учорашній вчинок не має виправдань, за нього я готовий нести справедливе покарання. Але ніхто не покарає мене так, як я себе сам. Хочу щиро перепросити в усіх уболівальників і футбольного клубу "Шахтар", яким змазав свято. Хочу перепросити в усіх жителів Києва, які могли постраждати через мене", – написав він.

Шевчук також попросив вибачення у співробітників поліції, зазначивши, що "алкоголь несумісний із кермуванням".

"Не повторюйте моїх помилок", – заявив футболіст.

У відеозверненні, розміщеному в соцмережі, він також перепросив у телеканала "Футбол", на якому працює, і оголосив, що йде з нього.

"Я сподіваюся, що зі мною такого більше не станеться", – підкреслив Шевчук.

Контекст:

Шевчука за кермом автомобіля Porsche 911 київські патрульні зупинили ввечері 28 травня на бульварі Лесі Українки, на Печерську. За даними "Новости.LIVE", ексфутболіст проходити тест на драгері відмовився і почав штовхати патрульних, унаслідок чого на футболіста наділи наручники.

Саме ввечері 28 травня у президентській ложі НСК "Олімпійський" проводили урочистий захід на честь 85-річчя донецького "Шахтаря".