Незважаючи на атаку окупантів, усі потяги, що проходять через Київ, прибувають до столиці за графіком – "Укрзалізниця"

Вибухи в Києві не позначилися на графіку руху потягів
Фото: depositphotos.com

Незважаючи на атаку російських окупантів, усі потяги, що проходять через Київ, прибувають до столиці за графіком. Про це 17 жовтня в Telegram повідомила пресслужба "Укрзалізниці".

"Головний вокзал міста відчинено для пасажирів із квитками, підземні укриття працюють, очікування на рейс можливе в укриттях", – ідеться в повідомленні.

Посадка й висаджування пасажирів на станціях Київ – Пасажирський і Дарниця здійснюють через підземні переходи.

Кільцева електричка також продовжує рух столицею відповідно до розкладу.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Уранці 17 жовтня, за тиждень після масованого обстрілу України 10 жовтня, Росія здійснила нову атаку на столицю. Окрім того, під ударом РФ уночі й уранці 17 жовтня опинилися Дніпропетровська область, Сумська область, Одеська область, Запоріжжя.

Атака по Києву відбулася приблизно о 7.00. Було чутно два вибухи в Шевченківському районі столиці. Мер Києва Віталій Кличко заявив, що внаслідок удару спалахнула пожежа в нежитловому приміщенні, пошкоджено кілька житлових будинків. За інформацією радника глави МВС Антона Геращенка, зазнав руйнувань об'єкт інфраструктури біля вокзалу.

Згодом у Києві почалася друга хвиля вибухів, росіяни влучили в житловий будинок у Шевченківському районі. За інформацією мера станом на 10.06, зі зруйнованого будинку врятовано 18 людей, ще двоє, імовірно, залишаються під завалами.

Мер Києва показав уламок іранського дрона-камікадзе, яким уранці 17 жовтня росіяни атакували столицю. На дроні видно напис "Герань-2".