"Чому приватну подію обслуговують бюджетники?" Журналіст розповіла про напад на свого колегу на заході, де вечеряв Порошенко

Напад на Ткача стався ввечері 15 вересня
Фото: Natalie Sedletska / Facebook

Журналіст програми "Схеми" Михайло Ткач повідомив, що співробітники Управління держохорони намагалися перешкодити зніманню біля ресторану в Кончі-Заспі, де вечеряли президент України Петро Порошенко й група топ-посадовців. Журналістка Олена Седлецька заявила, що знімальна група тоді зацікавилася закритим заходом, який обслуговували із залученням адмінресурсу.

Знімальна група програми "Схеми" намагалася з'ясувати, чому закритий захід у ресторані в Кончі-Заспі обслуговують співробітники Управління державної охорони (УДО), написала на своїй сторінці у Facebook журналіст Наталія Седлецька. За її словами, на знімальну групу й журналіста "Схем" Михайла Ткача напали працівники УДО.

"В одному із заміських ресторанів під Києвом ввечері розпочалася закрита подія. Ми б не звернули на неї увагу, якби не велика кількість адмінресурсу поруч – від працівників Управління державної охорони до пожежників. Виявилося – у однієї дуже високопосадової особи родинне свято. Але ж чому приватну подію "обслуговують" бюджетники?" – написала журналіст.

За її словами, співробітники Управління держохорони "фізично заламали нашого журналіста та повалили на землю оператора".

"Ми викликали поліцію і пишемо заяву про перешкоджання журналістській діяльності. Хлопці з УДО, що отримують зарплату з бюджету, "відпрацьовували" подію, що не має жодного відношення до виконання державних функцій. І перестарались", – додала Седлецька.

15 вересня Ткач повідомив, що на нього напали співробітники Управління державної охорони біля ресторану в Кончі-Заспі, де вечеряли президент України Петро Порошенко й група топ-посадовців.