Чотирьом іноземцям заборонили в'їзд в Україну на три роки через георгіївські стрічки – Держприкордонслужба

У ДПСУ нагадали, що із 2017 року в Україні встановлено адміністративну відповідальність за виготовлення або носіння георгіївської стрічки
Фото: dpsu.gov.ua

Привезти георгіївську стрічку в Україну намагалися троє громадян Молдови та громадянин Болгарії, розповіли в Держприкордонслужбі.

В Україну не пропустили чотирьох іноземців, які намагалися ввезти в країну георгіївські стрічки. Про це 22 квітня повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

"Учора і напередодні вихідних прикордонники Білгород-Дністровського і Могилів-Подільського загону виявили громадянина Болгарії та трьох Молдови, що їхали автівками через пункти пропуску "Кучурган-авто", "Старокозаче" та "Могилів-Подільський-авто", прихопивши із собою заборонену символіку – георгіївські (гвардійські) стрічки", – розповіли в прес-службі.

Зазначають, що прикордонники відмовили іноземцям у пропуску через кордон та на три роки заборонили в'їзд на територію України. Крім того, повідомили про це в поліцію.

Фото: dpsu.gov.ua

У ДПСУ нагадали, що із 2017 року в Україні встановлено адміністративну відповідальність за виготовлення або носіння георгіївської стрічки.