Головний лікар лікарні імені Мечникова повідомив, що одному з поранених у Дніпрі поліцейських ампутували ногу

У Самарському районі Дніпра гранатою підірвали п'ятьох поліцейських, які приїхали на виклик
Фото: dp.npu.gov.ua

За словами головного лікаря Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергія Риженка, уночі до медустанови доправили поліцейського, в якого були роздроблені кістки ступні та гомілки. Йому довелося ампутувати ногу.

Одному поліцейському з Дніпра, що вночі 5 листопада дістав поранення унаслідок вибуху гранати, ампутували ногу, сказав головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко у коментарі телеканалу "112 Україна".

Він зазначив, що співробітника поліції доправили до медустанови о 1.00 у вкрай важкому стані.

"Лікарі "швидкої" вчасно надали допомогу і запобігли великій кровотечі з рани у 40-річного Сергія. Йому повністю розтрощило кістки ступні, гомілки. Після проведення консиліуму о 2.00 ми пішли на ампутацію заради порятунку життя поліцейського. Зараз він перебуває у реанімації, самостійно дихає, усі життєві функції працюють нормально, за добу плануємо перевести його до травматичного відділення. Розраховуємо на подальше одужання", – зазначив він.

У ніч із 4-го на 5 листопада у Самарському районі Дніпра гранатою підірвали п'ятьох поліцейських, які приїхали на виклик.

Радник глави МВС Зорян Шкіряк у коментарі "112 Україна" говорив, що життю правоохоронців нічого не загрожує, один із них від госпіталізації відмовився.