Кличко заявив, що постраждалий від вибуху будинок, імовірно, потрібно буде розбирати

Одного потерпілого мешканця будинку забрали медики швидкої допомоги
Фото: dsns.gov.ua

Жителів київської багатоповерхівки, де сьогодні стався вибух, тимчасово поселять в інтернаті на Харківському шосе, 21 у Києві, повідомив столичний мер Віталій Кличко.

Багатоповерховий будинок у Дарницькому районі Києва, де сьогодні вранці стався вибух, можливо, потрібно буде розбирати. Про це в коментарі журналістам повідомив столичний мер Віталій Кличко. Відео він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Конструктив будинку дуже пошкоджено... Будемо розглядати можливість, як його можна буде швидко розібрати, щоб будинок не створював небезпеку для тих будинків, які знаходяться поряд", – зазначив Кличко.

Він розповів, що одного потерпілого забрали медики швидкої допомоги.

Столичний мер підкреслив, що влада нікого не залишать без допомоги. За його словами, мешканців будинку тимчасово поселять в інтернаті на Харківському шосе, 21 у Києві. Усіх їх забезпечать харчуванням.

21 червня о 10.00 в Дарницькому районі на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5 в дев'ятиповерховому житловому будинку стався вибух. Попередньо – газоповітряної суміші з подальшим руйнуванням міжповерхових перекриттів четвертого, п'ятого, шостого та сьомого поверхів.

Загинуло двоє людей.

Одна з можливих причин інциденту в Києві – вибух газу, друга – вибухового пристрою, повідомив глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков.