Невідомі зруйнували могилу батька прокурора Малашич, яка веде справу проти Крисіна про тортури під час Майдану

Малашич веде справу про катування під час Майдану і протидію мирним зборам, яку розглядає Дарницький райсуд Києва
Фото: Наталія Двалі / Gordonua.com

Юлія Малашич, прокурор у справі про тортури під час Майдану, у якій фігурує Юрій Крисін, пообіцяла грошову винагороду за допомогу в розслідуванні осквернення могили її батька.

Невідомі зруйнували могилу батька прокурора Юлії Малашич, яка веде справу про тортури у часи Майдану, де фігурують Юрій Крисін і Сергій Чемес. Про подію Малашич написала у Facebook.

"Спаплюжили не купу каміння, спаплюжили пам'ять про чудову людину, яка присвятила своє життя діткам, чоловіка і батька, який за своє життя нікого не образив..." – зазначила вона.

Прокурор повідомила, що могила розташована на кладовищі в селі Борівка Київської області. Малашич пообіцяла грошову винагороду за допомогу в розслідуванні.

У коментарях вона додала, що дізналася про те, що сталося, 10 вересня.

"Часові рамки – між минулим понеділком та неділею", – написала Малашич.

Малашич веде справу про катування під час Майдану і протидію мирним зборам, яку розглядає Дарницький райсуд Києва. Спочатку в ній було двоє обвинувачених – Юрій Крисін, якого слідство вважає організатором тітушок, і його охоронець Чемес. Останньому 3 вересня дали три роки і три місяці в'язниці.

Прокурор Малашич також займається справою активіста Євромайдану Івана Бубенчика, якого підозрюють у вбивстві двох співробітників "Беркуту".