Спецоперацію із затримання викрадача в Полтаві завершено

Чоловік планував їхати в Київ
Фото: Суспільне Полтава / Facebook

Спецоперацію із затримання чоловіка, який захопив заручником полковника поліції в Полтаві та планував їхати до Києва, уже закінчено, повідомляє телеканал "Наш".

Силовики затримали чоловіка, який захопив заручником полковника поліції в Полтаві й намагався виїхати в Київ 23 липня. Про це повідомив канал "Наш" у своєму Telegram із посиланням на поінформовані джерела у МВС.

Наразі про результати проведення спецоперації невідомо.

"Наші джерела у МВС повідомляють, що спецоперацію із затримання вже закінчено. Її результати силовики озвучать зовсім скоро", – ідеться в повідомленні.

Згодом в ефірі телеканала "Наш" радник глави МВС і головний експерт із перемовин в екстремальних ситуаціях Юрій Тандит підтвердив, що операція із затримання "полтавського викрадача" добігла кінця.

У Полтаві 23 липня проводили спецоперацію із затримання підозрюваного у викраденні автомобіля. Начальник департаменту карного розшуку полковник Віталій Шиян обміняв себе на заручника, якого утримував зловмисник. Терористові надали службовий автомобіль ВАЗ-2111 ("Богдан").

За даними ЗМІ, чоловік, який захопив поліцейського заручником, ветеран АТО Роман Скрипник, засуджений за зберігання та збут наркотиків.