Суд заарештував водія Hummer, який збив на смерть 10-річну дівчинку в Києві

Смертельна ДТП увечері 24 липня сталася на бульварі Лесі Українки в Києві
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Прокуратура просила взяти під варту учасника смертельної ДТП у Києві Кирила Островського, сторона захисту наполягала на домашньому арешті. Суд заарештував водія Hummer до 21 вересня.

26 липня Шевченківський суд Києва взяв під варту 23-річного Кирила Островського – водія Hummer, який 24 липня збив на смерть 10-річну дівчинку в Києві. Про це повідомляє кореспондент "ГОРДОН".

За рішенням суду, Островського заарештовано до 21 вересня. Рішення не передбачає внесення застави.

Сторона обвинувачення наполягала на взятті Островського під варту. У прокуратурі вважають, що водій Hummer міг через підкуп або погрози впливати на свідків ДТП. Суд визнав обґрунтованими припущення прокурора.

Захист Островського просив суд відпустити підозрюваного під домашній арешт.

Смертельна ДТП увечері 24 липня сталася на бульварі Лесі Українки в Києві. Водій позашляховика збив дитину на пішохідному переході і намагався втекти з місця події. Дівчинка померла в машині швидкої допомоги. 23-річного водія затримали за деякий час після ДТП.

25 липня прокуратура міста Києва повідомила водія, Кирила Островського, про підозру за ч. 2 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) і за ч. 1 ст. 135 (завідоме залишення без допомоги особи) Кримінального кодексу України.

Сьогодні під час засідання суду Островський частково визнав свою провину.