У Масі Найєма знову викрали мотоцикл

Найєм: Поверніть мотоцикл сьогодні
Фото: Masi Nayyem / Facebook

За словами юриста Масі Найєма, у нього викрали лімітований Suzuki GSX-R з особливим номером. Найєм звернувся до викрадачів із вимогою повернути мотоцикл.

Юрист Масі Найєм, брат позафракційного нардепа Мустафи Найєма, повідомив 28 травня у Facebook, що в нього вкотре викрали мотоцикл у Києві.

"Сьогодні вночі вкрали мій мотоцикл. Він стояв на парковці офісу на вулиці Введенській, 4. Хлопці підійшли до 3.00, подивилися. Потім відійшли і прийшли до 3.50 та відкотили його. Моя помилка, що після приїзду не заблокував керма. Це все лірика. Є дещо важливе. Це лімітований Suzuki GSX-R. У нього є свій особливий номер. Тому моя вам порада. Поверніть мотоцикл сьогодні. Я знайду, хто вкрав і куди вивезли. І кому намагалися продати. Є відео ще з чотирьох камер. Просто так викрасти не вийде. Краще знайдіть можливість просто повернути. Я і правда – просто раджу", – написав Найєм.

У травні 2018 року Масі Найєм також заявляв, що в нього вкрали мотоцикл. Це сталося під Апеляційним судом Києва, де розглядали справу про побиття його брата Мустафи Найєма.

13 травня за підозрою у викраденні мотоцикла Найєма поліція затримала киянина 1986 року народження.

Мотоцикл знайшли на вулиці Дмитрівській і повернули власнику.

4 липня суд постановив, що житель Києва Антон Мазур своїми діями завдав Масі Найєму матеріальної шкоди на суму 40 тис. грн.  Обвинувачений  повністю і добровільно визнав себе винним. Суд затвердив мирову угоду Масі Найєма і Мазура та оштрафував обвинуваченого на 17 тис. грн.