Зеленський висловив співчуття близьким загиблих унаслідок аварії літака МАУ в Ірані

Зеленський: Пасажирський літак авіакомпанії МАУ зазнав катастрофи і впав неподалік аеропорту
Фото: president.gov.ua

Українське посольство уточнює інформацію про обставини катастрофи літака "Міжнародних авіаліній України" в Ірані та списки загиблих, заявив президент України Володимир Зеленський.

Президент України Володимир Зеленський висловив співчуття близьким загиблих унаслідок аварії літака "Міжнародних авіаліній України" в Тегерані. Про це глава держави написав 8 січня у Facebook.

"Страшна звістка з Близького Сходу. Сьогодні вранці після зльоту з міжнародного аеропорту "Імам Хомейні" (місто Тегеран) пасажирський літак авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" зазнав катастрофи і впав неподалік аеропорту. За попередніми даними, усі пасажири та члени екіпажу загинули. Наше посольство уточнює інформацію щодо обставин трагедії та списків загиблих. Мої щирі співчуття рідним і близьким усіх пасажирів та членів екіпажу", – написав Зеленський.

Пасажирський літак Boeing-737 "Міжнародних авіаліній України" розбився 8 січня в Тегерані незабаром після зльоту. На борту перебувало, за попередніми даними, щонайменше 170 людей.