Автомобіль із Савченко збив жінку, рухаючись заднім ходом. Відео

Віра Савченко збила жінку, рухаючись заднім ходом
Фото: ТРОЕЩИНА ВК* | Киев / "ВКонтакте"

В інтернет виклали відео з моментом дорожньо-транспортної пригоди, у яку сьогодні вранці потрапили народний депутат України Надія Савченко та її сестра Віра Савченко, що була за кермом. Ролик виклало в YouTube видання "КП в Украине". На ньому видно, що автомобіль із сестрами їхав заднім ходом і збив літню жінку. До постраждалої відразу кинулася на допомогу Надія Савченко.

Сьогодні вранці в Києві на вул. Теодора Драйзера, 4 (Троєщина) автомобіль, у якому перебувала народний депутат України Надія Савченко, збив пішохода. У мережі "ВКонтакте" написали, що за кермом була не Надія.

У розмові з ТСН Віра Савченко, сестра Надії, повідомила, що за кермом була вона. За її словами, під час маневру вона не побачила жінки, яка виходила з-за іншого автомобіля. Швидкість руху, за її інформацією, була тоді мінімальною.

Раніше автомобіль Савченко вже потрапляв у ДТП. У ніч на 11 вересня 2016 року у Києві авто, яким керував нетверезий хлопець, врізалося в два інші автомобілі, в одному з яких перебувала нардеп.