Біля Алушти – масштабна пожежа на газорозподільній станції, у соцмережах повідомляли про вибух. Відео

Постраждалих унаслідок вибуху на газорозподільній станції біля Алушти немає, повідомили пропагандистські росЗМІ
Скріншот: SOTA / Telegram

Між селами Малий Маяк і Виноградне Алуштинського району в тимчасово окупованому Криму в ніч із 6-го на 7 липня стався потужний вибух і виникла пожежа. Про це поінформував Telegram-канал "Крымский ветер" із посиланням на підписників.

Як указав "Крымский ветер" у Telegram, горить газорозподільний вузол біля села Виноградне.

Від вибуху на газогоні "в будинках трусилися вікна", повідомили підписники Telegram-каналу із сіл Малий Маяк і Виноградне.

Відео пожежі опублікувало в Telegram російське пропагандистське агентство "РИА Новости". За його даними, постраждалих унаслідок вибуху на газорозподільній станції та подальшої пожежі в лісі немає.

Через пошкодження магістрального газогону зупинено газопостачання в Алушті та кількох населених пунктах поблизу, додало "РИА Новости" в Telegram.

Окупаційна влада Криму повідомила, що в селі Виноградне сталася розгерметизація підвісного мосту газової труби, також сталося факельне горіння з переходом вогню на лісовий масив. Площа пожежі становить 1500 м&³2;, її локалізували.

Кримська окупаційна влада відкинула версію про диверсію на газогоні поблизу Алушти, написала газета "Известия" в Telegram.