Чоловіка, який переодягся жінкою і намагався розбестити дитину у шкільному туалеті у Львові, заарештували

Засідання суду відбувалося в закритому режимі
Фото: depositphotos.com
Чоловікові, який в одній зі львівських шкіл намагався розбестити дитину, 23 грудня Галицький райсуд Львова обрав запобіжний захід. Про це повідомив канал "Еспресо.Захід".

50-річного киянина заарештовано на 60 діб без права вийти під заставу. Засідання суду відбувалося в закритому режимі.

22 грудня запобіжного заходу йому не обрали, оскільки він просив про відведення судді, але цього клопотання не задовольнили.

Контекст:

22 грудня поліція повідомила про затримання підозрюваного. Його уже неодноразово засуджували. Його повідомили про підозру за ч. 2 ст.156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Про інцидент у львівській школі №43 стало відомо 21 грудня. Чоловік прийшов до школи в жіночому одязі, а щоб замаскувати обличчя, надів окуляри та закрив обличчя чорною маскою. У такому вигляді він потрапив у жіночий туалет, де в цей час була учениця другого класу, назвався лікаркою і попросив її роздягнутися. Оскільки дівчинки тривалий час не було на уроці, по неї в туалет вийшла вчителька. Невідомий злякався, штовхнув учительку і вибіг зі школи.

У міськраді Львова розповіли, що чоловік намагався проникнути у дві міські школи. Того самого зловмисника 20 грудня помітили у школі в мікрорайоні Сихів.