Чоловік з ознаками алкогольного сп'яніння поранив поліцейського під час перевірки документів у Закарпатській області. Фото

Водій через вікно автомобіля здійснив кілька пострілів у бік правоохоронців, зазначили в поліції
Фото: Поліція Закарпатської області / Facebook

У Мукачівському районі Закарпатської області чоловік під час перевірки документів стріляв і поранив працівника поліції. Про це 16 травня повідомляють у Facebook поліції регіону.

Зазначають, що інспектор сектору реагування патрульної поліції повідомив чергову частину про напад на їхній екіпаж 15 травня о 23.51.

Інцидент стався в селищі Кольчино.

"Поліцейські за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль Seat Ibiza. За кермом транспортного засобу перебував 29-річний мукачівець, який раніше вже неодноразово притягувався до адмінвідповідальності за керування у стані сп'яніння", – ідеться в повідомленні.

Під час спілкування з водієм правоохоронці помітили в нього очевидні ознаки алкогольного сп'яніння, розповіли в поліції.

"На законні вимоги правоохоронців порушник не реагував і закрився у транспортному засобі. Надалі через вікно автомобіля фігурант зробив кілька пострілів у бік співробітників поліції. У результаті поранив одного з інспекторів поліції", – ідеться в повідомленні.

Як вказали в поліції Закарпатської області, стрільця затримали одразу на місці події.

"Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Життю і здоров'ю поліцейського нічого не загрожує, медики надали йому необхідну допомогу", – наголошують у повідомленні.

У поліції поінформували, що слідчі з місця інциденту вилучили пакет із канабісом і травматичну зброю, з якої фігурант стріляв у правоохоронців.

За фактом навмисного завдання працівнику правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у поліції відкрили кримінальне провадження, затриманому загрожує до п'яти років ув'язнення.

Фото: Поліція Закарпатської області / Facebook
Фото: Поліція Закарпатської області / Facebook