На Закарпатті поліція затримала двох чоловіків, які відстрілювалися під час утечі від прикордонників

Співробітники поліції виявили автомобіль, на якому втекли підозрювані
Фото: Державна прикордонна служба України / Facebook

У прикордонній службі повідомили, що чоловіки, які прямували до державного кордону, після вимоги прикордонників зупинитися і показати документи почали тікати, проте їх знайшла та затримала поліція.

Прикордонний наряд відділу "Богдан" Мукачівського загону під час патрулювання виявив автомобіль Toyota Land Cruiser чеської реєстрації, з якого вийшли двоє невідомих і попрямували у бік державного кордону. Про це повідомила Держприкордонслужба України на офіційній сторінці у Facebook.

"На законну вимогу зупинитися і надати документи чоловіки почали втікати, один із них здійснив кілька пострілів угору", – повідомили в Держприкордонслужбі.

Прикордонники також зробили попереджувальні постріли вгору, однак підозрювані почали тікати у напрямку населеного пункту Богдан. Про порушників повідомили співробітників Рахівського відділення Національної поліції в Закарпатській області, які почали розшукувати втікачів.

"У ході проведеної перевірки вдалося встановити і затримати правопорушників. Ними виявилися 30- та 25-річний жителі селища Богдан... По місцю проживання одного з них співробітниками поліції виявлено автомобіль-утікач, стріляну гільзу та вилучено мисливський карабін. Оцінку діям правопорушників та міру покарання визначатиме суд", – заявили у прикордонній службі.