Розслідування замаху в 92-й бригаді: Відстороненого командира перевірять на придатність до військової служби

Кокорєва усунено від виконання обов'язків
Фото: Офіційна сторінка 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ / Facebook

Військово-лікарська комісія перевіряє придатність до служби командира 92-ї окремої механізованої бригади Володимира Кокорєва, якого підозрюють у спробі замаху на вбивство свого заступника.

Оперативне командування "Схід" Збройних сил України завершило службове розслідування за фактом інциденту у 92-й окремій механізованій бригаді. Про це йдеться на сторінці командування у Facebook.

"Командування "Схід" завершило проведення службового розслідування за фактом події у 92-й окремій механізованій бригаді, за результатами якого винні посадові особи притягнуті до дисциплінарної відповідальності", – ідеться в повідомленні.

Правоохоронні органи проводять розслідування, командування сприяє його проведенню.

Повідомляють, що командира бригади Володимира Кокорєва, якого на час проведення розслідувань тимчасово усунено від виконання службових обов'язків, направлено для з'ясування придатності до проходження військової служби військово-лікарською комісією.

10 грудня харківське видання NewsRoom із посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомило, що на території військової частини 92-ї окремої механізованої бригади командир намагався вбити свого заступника, підполковника Б.

Інцидент стався у Чугуєві Харківської області, на території військової частини 0501.

Прес-офіцер оперативного командування "Схід" Євген Романов заявив, що командира 92-ї бригади усунули від виконання обов'язків на час розслідування замаху на його заступника.

Кокорєв у коментарі "Громадському радіо" заперечував, що намагався вбити свого заступника.