Під Ростовом військовий КамАЗ протаранив легковик, загинули шестирічна дитина і її мати, ще троє дітей дістали поранення

Загалом у машині було четверо дітей, троє дістали поранення
Фото: Это Ростов новости / Telegram

У Ростовській області Росії на трасі А-270 військова вантажівка наїхала на цивільну машину, загинули мати й дитина. Про це повідомив місцевий Telegram-канал DonDay.

За його даними, аварія сталася 30 липня, 42-річний водій КамАЗ на перехресті не поступився дорогою KIA. У підсумку в розчавленій машині загинули 39-річна жінка й шестирічний хлопчик. Постраждало троє дітей, які перебували в машині, – дев'яти, 16 й 17 років.

За інформацією DonDay, жінка, яка загинула, їхала із чоловіком і дітьми з міста Гуково в Ростов, щоб відсвяткувати день народження старшої дочки. Удар військової вантажівки, імовірно, був із правого боку, де на передньому сидінні сиділа жінка, а ззаду – її молодший син, зазначають журналісти.

Контекст:

24 липня в селі Березівка Борисівського району Бєлгородської області Росії танк розчавив місцевого жителя в машині. Про це повідомляв місцевий Telegram-канал "Пепел. Белгород". За його даними, окупанти переїхали автомобіль "Нива", який рухався головною дорогою з дотриманням правил дорожнього руху. Танк виїхав з-за повороту і, не поступившись дорогою, підім'яв машину.