Смерть брата загиблого мера Кривого Рогу. Поліція відкрила кримінальне провадження

Поліція розслідує смерть Андрія Павлова як убивство
Фото: Поліція Дніпропетровської області (архів)
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті жителя Кривого Рогу, якого виявили мертвим 18 жовтня у його власній квартирі, розташованій у Центрально-Міському районі Кривого Рогу.

Про це повідомила пресслужба обласного управління поліції.

У прокуратурі області уточнили, що провадження відкрили за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За даними правоохоронців, на тілі загиблого видимих тілесних ушкоджень не було.

У поліції і прокуратурі не називали імені загиблого, але, з огляду на обставини справи, ідеться про Андрія Павлова – молодшого брата загиблого мера міста Костянтина Павлова. Чоловіка в його квартирі виявив учора його знайомий, який приїхав його відвідати. За інформацією правоохоронців, за день до смерті померлий скаржився на проблеми зі здоров'ям.

Контекст:

Про смерть Костянтина Павлова стало відомо 15 серпня. Загиблого виявили застреленим на веранді його будинку в селі Вільне під Кривим Рогом, зброя (карабін "Сайга") лежала поруч.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У поліції розглядали кілька версій смерті політика, а потім назвали основними самогубство або доведення до самогубства.