У Кривому Розі знайшли мертвим брата загиблого мера Павлова – ЗМІ

Поліція перебуває на місці події, повідомляють ЗМІ
Фото: Патрульна поліція Сумської області / Facebook (архів)
18 жовтня о 16.30 у місті Кривий Ріг Дніпропетровської області знайшли мертвим Андрія Павлова – брата загиблого мера міста Костянтина Павлова.

Про це, посилаючись на дані правоохоронців, які перебувають на місці події, повідомив "Первый городской".

За даними каналу, Андрія Павлова в його квартирі на вулиці Черняховського знайшов мертвим його друг. Ще уранці чоловіка бачили живим, уточнює ЗМІ. Андрій Павлов – рідний молодший брат Костянтина Павлова, йому було 46 років, повідомив канал.

Чи була смерть чоловіка насильницькою, поки невідомо.

Контекст:

Про смерть Костянтина Павлова стало відомо 15 серпня. Загиблого знайшли застреленим на веранді його будинку у селі Вільне під Кривим Рогом, зброя (карабін "Сайга") лежала поруч.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У поліції розглядали кілька версій смерті політика, а згодом назвали основними самогубство або доведення до самогубства.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що бере розслідування під особистий контроль і має намір регулярно вимагати звітів від правоохоронців.

Павлову було 48 років. Він став мером у грудні 2020 року, будучи на той момент радником попереднього міського голови Кривого Рогу Юрія Вілкула, балотувався від "Опозиційної платформи – За життя".

Був депутатом Дніпропетровської обласної ради від Партії регіонів, очолював міську організацію Партії регіонів. Його двічі обирали до українського парламенту в окрузі у Кривому Розі. 2012 року – від Партії регіонів, 2014 року – як самовисуванця. 2019 року балотувався до Верховної Ради як самовисуванець, але програв.