"Це тобі не Схід". Невідомі жорстоко побили чоловіків в українській військовій формі

Місто, в якому побили двох українських військових, поки невідоме
Фото: depositphotos.com
Невідомі жорстоко побили чоловіків, одягнених у форму Збройних сил України. Відповідне відео 14 жовтня поширили у соцмережах, зокрема його опублікував Telegram-канал "Київ Оперативний".

На відео видно, як невідомі особи до крові б'ють двох чоловіків у військовій формі. Після цього вони змусили їх стати на коліна.

Під час побиття зловмисники вигукували: "Буду кожного так знаходити", "Нацист, фашист", "Буду вас знищувати, фашисти", "Це тобі не Схід", "На коліна, фашист".

"Ви що будете коїти з людьми? Ходите натовпом, людей б'єте, бл...дь?" – кричав військовому один із нападників. Автори Telegram-каналу зазначають, що нападники начебто були ромами.

Увага, у відео є сцени насильства, його не рекомендовано для перегляду особам віком до 18 років або вразливим людям.

Де точно сталося побиття, невідомо. Низка ЗМІ писала, що напад стався у Волинській області або в Луцьку. Однак поліція повідомила, що у Волинській області таких інцидентів не було. Місце того, де це трапилося, встановлюють, поліцію перевіряє обставини.

Контекст:

3 жовтня в місті Торчин Волинської області роми побили ветерана АТО, писало видання "Волинь Post". Незабаром після цього ймовірних нападників знайшли і змусили попросити вибачення на колінах, відео опублікував Telegram-канал "Катарсис". Автори каналу "Київ Оперативний" вважають, що новий напад на військових може бути помстою за примус до вибачень.