У Харкові під завалами обстріляного росіянами будинку виявили тіло жінки

Люди загинули внаслідок обстрілу авіабомбами
Фото: Харківська обласна прокуратура / Telegram

Кількість жертв російського обстрілу Харкова 24 вересня зросла, повідомив 25 вересня в Telegram міський голова Ігор Терехов.

"Під завалами будинку в Київському районі, зруйнованому вчора російським агресором, знайдено тіло загиблої жінки. Зараз його дістають рятівники", – написав він.

У прокуратурі цю інформацію підтвердили, зазначивши, що кількість жертв обстрілу дев'ятиповерхового житлового будинку керованими авіабомбами масою 500 кг зросла до чотирьох.

24 вересня прокуратура повідомляла, що російські окупанти під час масованої атаки на Харків випускали керовані авіабомби з літаків Су-34 з Бєлгородської області країни-агресора РФ. Загалом шість влучань було зафіксовано в Шевченківському, Київському, Салтівському й Немишлянському районах міста.

Контекст:

Російські війська вторглися на територію Харківської області на початку повномасштабної війни – 24 лютого 2022 року, але обласний центр захопити не змогли. Відтоді окупанти майже щодня обстрілюють ракетами, дронами й авіабомбами Харківську область, зокрема й обласний центр.