У Львівській області чоловік після запитання, що він робить біля кордону, з ножем напав на прикордонника – ДПСУ

Правопорушника затримали
Фото: dpsu.gov.ua

Для затримання правопорушника з ножем прикордонникам Львівської області довелося стріляти, зазначили в Держприкордонслужбі України.

10 вересня в Яворівському районі Львівської області на прикордонника напали з ножем. Про це 11 вересня поінформувала Державна прикордонна служба України (ДПСУ).

"У відповідь на запитання про наявність документів та мету його перебування у прикордонні незнайомець дістав ніж та накинувся на одного із прикордонників. Аби затримати правопорушника, правоохоронці здійснили попереджувальні постріли і, застосувавши спецзасоби, затримали нападника", – ідеться в повідомленні.

У ДПСУ зазначили, що тілесних ушкоджень прикордонник не дістав, нападнику вдалося порізати тільки форму військовослужбовця.

"Зі слів нападника стало відомо, що він є жителем Львівської області, але підтвердити це не зміг, бо жодних документів із собою не мав. Причину нападу на правоохоронця він також не пояснив", – розповіли у прикордонному відомстві.

Затриманого передали співробітникам поліції. Йому загрожує штраф і кримінальне переслідування за статтями про опір представникові влади й насильство щодо співробітника правоохоронного органу.