У Рівному в потрійну ДТП потрапила "швидка" з інфікованим коронавірусом

В аварію потрапили "швидка" і два легкові автомобілі
Фото: Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги / Facebook
"Швидка", у яку в Рівному в'їхав автомобіль Daewoo, їхала з увімкненими проблисковими маячками, стверджують в обласному центрі екстреної медичної допомоги.

Уранці 23 березня в Рівному "швидка" з інфікованим коронавірусом потрапила в ДТП. Про це у Facebook поінформував Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги.

"У Рівному на перехресті вулиць Грушевського та Орлова сталася аварія. Легковик, який виїжджав із другорядної дороги, не надав перевагу в русі кареті "швидкої" із проблисковими маячками. Унаслідок зіткнення механічні пошкодження отримав автомобіль "екстренки". У кареті "швидкої" був "ковідний" пацієнт, якого транспортували до медичного закладу", – ідеться в повідомленні.

У центрі екстреної медичної допомоги зазначили, що в ДТП ніхто не постраждав, але підкреслили, що для "швидкої" кожна хвилина "на вагу золота", і закликали водіїв надавати кареті з медиками перевагу в русі.

У поліції Рівненської області Суспільному підтвердили факт ДТП. За словами речниці відомства Оксани Юрченко, у "швидку" в'їхав Daewoo Lanos, пошкодження дістав також автомобіль BMW. На водія Daewoo склали адміністративні матеріали.