У столиці Грузії затримали озброєного чоловіка, який захопив заручників у банку

Зловмисником виявився 28-річний житель міста Зугдіді
Фото: ekhokavkaza.com

Озброєний чоловік увірвався до одного з відділень Банку Грузії в районі Авлабар міста Тбілісі. За інформацією телеканала "Рустави 2", він узяв у заручники відвідувачів банку.

До місця події мобілізували велику кількість силовиків, вони евакуювали містян із периметра й обмежили територію. Поліція закрила станцію метро "Авлабарі", біля якої розташоване відділення банку.

"Эхо Кавказа" з посиланням на директора департаменту патрульної поліції МВС Грузії Важа Сірадзе повідомило про затримання нападника. Усіх заручників звільнили й перевели у відділення поліції, ніхто не постраждав, заявив Сірадзе.

Глава патрульної поліції не назвав кількості заручників і вимог зловмисника. Зараз правоохоронці проводять слідство. За попередніми даними, нападник діяв сам.

Грузинський "Первый канал" повідомив, що чоловік узяв у заручники "кількох людей". "Рустави 2" згодом повідомив, що зловмисником виявився 28-річний житель міста Зугдіді на ім'я Ніколоз Цурцумія. Він був озброєний пневматичною зброєю, яку вкрав в одному з магазинів.

Контекст:

У жовтні минулого року озброєний злочинець захопив у заручники відвідувачів Банку Грузії в місті Зугдіді. Через ЗМІ зловмисник висунув вимогу до влади звільнити всіх за викуп у розмірі $500 тис. Йому привезли ці гроші. Грабіжник покинув будівлю банку з трьома заручниками. Він відпустив їх у лісі біля села Кірцхі Чхороцкуйського муніципалітету.