У Запорізькій області затримали двох осіб, які переслідували шкільний автобус і цілилися в нього з пістолета

Імовірних злочинців затримали на виїзді із села Широке
Фото: Широківська об'єднанна територіальна громада / Facebook

Діти, які їхали у школу, помітили, як двоє чоловіків намагалися зламати замок у магазині села Малишівка. Зловмисники погналися за шкільним автобусом і намагалися його зупинити.

Поліцейські затримали двох осіб, яких підозрюють у спробі пограбування магазину в селі Малишівка Запорізької області і в погрозах зброєю дітям, які їхали у шкільному автобусі. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook Широківська об'єднана територіальна громада.

За словами очевидців, інцидент стався 3 квітня приблизно о 7.30. Діти, які чекали на шкільний автобус, помітили двох чоловіків, які намагалися зламати замок магазину поруч із зупинкою.

Автобус забрав школярів, але зловмисники сіли в машину і почали переслідувати його, розповіли в Широківській громаді.

"У салоні шкільного автобуса, крім водія, знаходилося 13 дітей, двоє вчителів і мама однієї дитини. Невідомі в авто намагалися зупинити автобус, демонструючи з вікна предмет, схожий на пістолет. Але водій автобуса не зупинився і на одному з поворотів зміг відірватися від переслідувачів", – ідеться у повідомленні.

За кілька годин поліцейські виявили схожий за описом автомобіль на виїзді з Широкого, двох його пасажирів затримали. За словами представників громади, які стали свідками затримання, чоловіки були у стані алкогольного сп'яніння.