У Житомирській області 15-річну дівчину підозрюють у вбивстві 14-річного підлітка

Тіло підлітка виявили в покинутій будівлі
Фото: zt.npu.gov.ua
У Житомирській області 15-річну дівчину підозрюють у вбивстві 14-річного підлітка. Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області Юрій Олійник, пише пресслужба обласної поліції.

Уранці 13 липня в поліцію надійшло повідомлення про зникнення підлітка. Тіло дитини правоохоронці виявили неподалік, у покинутій будівлі під завалами цегли.

"Під час огляду місця події та тіла загиблого було встановлено, що причиною смерті хлопця стали ножові поранення в груди та шию. У ході першочергових заходів поліцейські зібрали докази причетності до вбивства підлітка 15-річної жительки села Шатрище. Попередньо встановлено, що напередодні ввечері близько 20.00 у закинутій будівлі (де хлопця і знайшли) вони зустрічалися та між ними виник конфлікт", – ідеться в повідомленні.

Олійник сказав, що свідчення дівчини спочатку були неправдивими.

"Вона кілька разів змінювала версії, а тому мотиви вчинення убивства хлопця будуть встановлені в ході подальшого розслідування. Під час слідчих дій і з місця події, і з обійстя підозрюваної ми вилучили докази причетності її до скоєння тяжкого злочину. Попередньо відомо, що останнім часом у неї із загиблим нині юнаком були неприязні стосунки. Також ми вживаємо заходів для встановлення можливих співучасників злочину", – сказав начальник обласної поліції.

Дівчину затримали. Її повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

"За чинним законодавством за умисне вбивство дівчині може загрожувати до 15 років позбавлення волі", – ідеться в повідомленні пресслужби.