Вийшов на вулицю в колготках, підгузку й футболці. У Кіровоградській області однорічний хлопчик помер від переохолодження

Тіло малюка поліцейські знайшли в очереті
Скріншот: tsn.ua
Дитина, яка в Кіровоградській області померла від переохолодження, вийшла на вулицю, коли матері не було вдома, розповіла його прабабуся Галина Кулакевич.

У Кіровоградській області від переохолодження помер однорічний хлопчик. Про це 9 березня поінформувала пресслужба поліції регіону.

У релізі написано, що мати дитини звернулася до правоохоронців через зникнення малюка 6 березня. Поліцейські знайшли тіло хлопчика на території населеного пункту без ознак життя. Він сам штовхнув двері і вийшов на вулицю в підгузку, колготках і футболці, повідомили рідні журналістам ТСН.

Посилаючись на прабабусю дитини Галину Кулакевич, ТСН повідомляє, що ввечері перед зникненням малюка 23-річна мама поклала його спати і пішла в гості до сусідки. Коли жінка повернулася, хлопчика вже не було вдома.

"Я кажу: "Доця, а де ж малий?" – "А він вийшов". Сніг саме [випав], почали шукати – не знайшли", – розповіла Кулакевич.

У сюжеті йдеться про те, що спочатку хлопчика шукали родичі й сусіди, а за кілька годин звернулися в поліцію. Дитину знайшли наступного дня за 200 метрів від будинку в очереті.

Криків дитини сусіди не чули.

Через загибель дитини поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 166 (злісне невиконання обов'язків із догляду за дитиною) Кримінального кодексу України.