Момент авіаудару РФ по селу під Харковом потрапив на відео. Кількість постраждалих зросла. Фото

Окупанти 31 серпня здійснили атаку по Черкаській Лозовій приблизно о 14.40–14.50, розповіли у прокуратурі
Фото: Гололобов Олександр / Telegram

Голова Малоданилівської громади в Харківській області Олександр Гололобов 31 серпня опублікував у Telegram відео моменту російського авіаудару по селу Черкаська Лозова (входить до складу громади), що під Харковом.

"Сьогодні російська керована авіаційна бомба вбила дві 41-річні дівчини, десятки людей травмовано. Знищили кілька хат і знівечили ще до двох десятків будинків. Постраждало три автомобілі", – написав Гололобов.

За його словами, попередньо, окупанти вперше завдали удару по громаді 500-кілограмовою керованою авіабомбою з фугасною боєголовкою ФАБ-500.

Гололобов також оприлюднив фото наслідків російської повітряної атаки.

Водночас у прокуратурі Харківської області поінформували про 11 поранених у Черкаській Лозовій, зокрема 14-річну дівчинку.

За даними слідства, окупанти здійснили атаку приблизно о 14.40–14.50.

Раніше в ОВА повідомляли про двох загиблих і вісьмох постраждалих унаслідок російського авіаудару по Черкаській Лозовій.

Контекст:

Російські війська вторглися на територію Харківської області на початку повномасштабної війни – із 24 лютого 2022 року, але обласний центр захопити не змогли. Відтоді окупанти майже щодня обстрілюють ракетами, дронами й авіабомбами Харківську область, зокрема й обласний центр.