Окупанти вдарили КАБ по Харкову, влучивши в багатоповерховий будинок, там пожежа й загиблі. В іншому районі росіяни вбили дитину

РФ завдала авіударів по Харкову після 15.00 30 серпня
Фото: depositphotos.com (ілюстративне)

Російські окупаційні війська вдень 30 серпня вдарили по Харкову керованими авіабомбами. Про це о 15.18 поінформував у Telegram мер міста Ігор Терехов.

"Один з ударів прийшовся по центральній частині міста, по цивільній інфраструктурі. Інформація щодо руйнувань і постраждалих уточнюється", – написав у Telegram Терехов.

Він закликав жителів Харкова бути обережними, оскільки ворог продовжує пуски КАБ.

Голова ОВА Олег Синєгубов повідомив у Telegram, що один з ударів пошкодив освітній заклад у Харкові.

Як вказало "Суспільне" в Telegram, у частині районів Харкова зникло світло після серії вибухів.

"За попередньою інформацією, в Індустріальному районі маємо потрапляння по 12-поверховому житловому будинку. Там пожежа й часткове руйнування. Інформація щодо постраждалих там уточнюється, – розповів у Telegram Терехов о 15.48. – Також маємо попередню інформацію про удар по Немишлянському району".

Терехов додав, що в центрі, попередньо, обійшлося без жертв, але місце влучання КАБ ще обстежують.

В Індустріальному районі, де є влучання російської КАБ у під'їзд 12-поверхового будинку, щонайменше двоє загиблих, п'ятеро поранених, повідомив у Telegram Синєгубов.

"У Немишлянському районі окупанти вбили дитину прямо на дитячому майданчику. Дівчинку. Ще мінімум троє людей у цьому районі поранені", – додав Терехов у Telegram.