Окупанти вдарили по будівлі поліції в Кривому Розі, є поранені, людей шукають під завалами

За останніми даними, дістало поранення троє людей
Фото: ЦАПЛІЄНКО_UKRAINE FIGHTS / Telegram

27 вересня російські окупанти завдали ракетного удару по місту Кривий Ріг Дніпропетровської області, влучили в адміністративну будівлю. Про це поінформувала в Telegram Національна поліція України.

"Близько 9.15 ворог завдав ракетного удару по районному управлінню поліції, наразі відомо, що внаслідок влучання є постраждалі. Під завалами можуть перебувати люди. У результаті влучання руйнувань зазнала адміністративна будівля, пошкоджено приватні будинки, розташовані поруч", – ідеться в повідомленні.

Правоохоронці зазначили, що вони працюють на місці події, документують докази чергового воєнного злочину країни-агресора Росії.

Начальник обласної військової адміністрації Сергій Лисак зазначив, що шпиталізували 45-річного чоловіка, він у стані середньої тяжкості.

Державна служба з надзвичайних ситуацій проінформувала про трьох постраждалих і продовження розбору завалів.

Голова ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив у Telegram, що є постраждалі, які перебувають "на операційному столі".

Контекст:

Росіяни періодично атакують Кривий Ріг.

Зокрема, у ніч на 27 серпня російська ракета влучила в готель "Аврора" у Кривому Розі, загинуло четверо людей, ще п'ятеро постраждали. У ніч на 4 вересня Росія запустила по місту ракети й дрони. Було поранено п'ятьох людей, зокрема дітей. У ніч на 21 вересня жертвами ракетного обстрілу міста стало троє людей.