Прокуратура повідомила про п'ятьох постраждалих внаслідок удару по Харкову

ФАБ-500 упали у приватному секторі
Фото: suspilne.media

Для ударів по Харкову 12 вересня армія країни-агресора Росії використала фугасні авіабомби ФАБ-500. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов.

За його даними, на місці одного з прильотів із-під завалів будинку деблокували двох жінок і дитину. Терехов поінформував, що на місці влучання російських бомб пошкоджено понад 15 приватних будинків.

В обласній прокуратурі ввечері оновили дані про кількість постраждалих – загалом поранено п'ятьох людей. "Суспільне" зазначає, що молодший із них – 10-річний хлопчик, рятувальники дістали його з-під завалів.

Також "Суспільне" опублікувало фото наслідків бомбардування Харкова.

Контекст:

Російські війська вторглися на територію Харківської області на початку повномасштабної війни – 24 лютого 2022 року, але обласний центр захопити не змогли. Відтоді окупанти майже щодня обстрілюють ракетами, дронами й авіабомбами Харківську область, зокрема й обласний центр.

12 вересня про два прильоти в Київському районі міста вдень повідомляли мер і голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Ударів завдали по приватному сектору, інформувала влада.