Російські окупанти масовано обстріляли Кривий Ріг, 10 людей загинули – ОВА

У Кривому Розі внаслідок російського ракетного обстрілу загинуло 10 людей
Скріншот: Дніпро Оперативний | Війна / Telegram

Під час масованої ракетної атаки на Україну вдень 8 липня російські військові завдали ударів по Кривому Рогу. Попередньо, 10 людей загинули. Про це повідомив голова ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул у Telegram.

За його словами, у місті зафіксовано кілька влучань, зокрема по адміністративній будівлі промислового підприємства. Зараз триває ліквідація наслідків.

"Попередньо, 10 загиблих, 31 поранений уже перебуває в лікарні, з них 10 тяжких. Працюють усі аварійні, комунальні й медичні підрозділи", – написав Вілкул.

Telegram-канал "Дніпро Оперативний | Війна" поширив відео, як зазначають, із першими хвилинами після прильоту.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Telegram повідомив також про пожежу у Криворізькому районі.

Пошкодження зафіксували й у Дніпрі, де також лунали вибухи. Там, за словами Лисака, пошкоджень зазнали багатоповерхівка, підприємство.

"Понівечене СТО. Є поранені", – ідеться в повідомленні.

Контекст:

8 липня вдень країна-агресор Росія здійснила масовану ракетну атаку на Україну. Як повідомив президент України Володимир Зеленський, окупанти випустили понад 40 ракет різних типів по Києву, Дніпру, Кривому Рогу, Слов'янську і Краматорську. Значні пошкодження зафіксували у столиці, під удар потрапила, зокрема, будівля "Охматдит". Попередньо, відомо про сімох загиблих у Києві.