Російські окупанти ударили ракетою по Одеській області, ЗСУ показали фото наслідків

Частково зруйновано фасад адміністративної будівлі приватного підприємства, складські приміщення, пошкоджено цивільні автомобілі
Фото: Регіональне управління Сил територіальної оборони "Південь" ЗС України / Facebook

Уранці 22 липня армія країни-агресора РФ здійснила ракетний удар по Одеській області. Про це повідомила пресслужба регіонального управління Сил територіальної оборони "Південь" ЗСУ у Facebook.

Зазначено, що внаслідок удару частково зруйновано фасад адміністративної будівлі приватного підприємства, складські приміщення, пошкоджено цивільні автомобілі.

За даними військових, обійшлося без людських жертв і травмувань.

"Знищуючи чергове відділення пошти, підприємство або склад, нелюди вважають, що зможуть досягнути своїх цілей, посіяти паніку й деморалізувати українців, але результат зовсім протилежний – ненависть до загарбників і ще сильніша віра в нашу майбутню перемогу", – ідеться в повідомленні.

Про загрозу застосування балістичного озброєння росіянами з тимчасово окупованого Криму Повітряні сили ЗСУ попередили о 9.58.

О 10.01 ПС ЗСУ сповістили про загрозу для Одеської області, зокрема для Білгород-Дністровського району.

Контекст:

Росія практично щодня завдає ракетних і дронових ударів по Україні, зокрема по Одеській області.

Армія країни-агресора РФ дедалі частіше використовує балістичні ракети для обстрілів України з тимчасово окупованого Криму, зазначали на початку травня в силах оборони півдня. Окупанти використовують різні платформи озброєнь, але найчастіше – ракетний комплекс "Іскандер-М".