"Систематично мінусують ворогів". ССО України показали роботу снайперів на донецькому напрямку

Снайпери ССО України працюють по всій лінії фронту
Фото: Сили Спеціальних Операцій ЗС України / Telegram

Снайпери Сил спеціальних операцій ЗСУ й далі ефективно знищують живу силу країни-агресора РФ у Донецькій області. Про це 29 квітня в Telegram повідомив пресцентр ССО України.

У підписі до опублікованого відео йдеться, що під час роботи в нічний час на донецькому напрямку снайпери 3-го полку ССО виявили та знищили чотирьох солдатів піхоти противника.

"Наші снайпери продовжують працювати по всій лінії фронту і систематично "мінусувати" ворогів", – зазначають оператори ССО.

Контекст:

Упродовж останніх місяців російські окупанти вели штурмові дії на низці напрямків. Зокрема, у лютому 2024 року їм вдалося захопити Авдіївку Донецької області. Зараз напружені бої відбуваються за місто Часів Яр.

Станом на лютий, як повідомляв президент України Володимир Зеленський, окупанти контролювали приблизно 26% території України. За даними Зеленського, Росія готує новий наступ у травні – червні. Щоб захиститися, а також самій розпочати новий наступ, Україні потрібно більше військової допомоги від союзників, підкреслив він.