У Дніпрі вже троє загиблих унаслідок атаки РФ

Кількість загиблих у Дніпрі зросла
Фото: Національна поліція України / Telegram

Унаслідок удару РФ по Дніпру загинуло троє людей. Про це голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив у Telegram. 

Перед цим він писав, що загинули дві жінки, ще 10 осіб постраждали, серед поранених, за словами глави ОВА, 17-річний юнак. Його госпіталізували у стані середньої тяжкості.

Перед цим, увечері 25 жовтня, Лисак повідомив, що військові країни-агресора РФ здійснили ракетний обстріл Дніпра. Спочатку було відомо про дев'ятьох постраждалих. У Нацполіції потім уточнили, що внаслідок обстрілу також є пошкодження чотирьох житлових будинків у різних районах міста, зокрема через вибух частково зруйнована двоповерхова житлова будівля. Також пошкоджені медичний заклад, автомобілі.

Контекст:

Російські війська практично щоночі атакують Україну ударними безпілотниками і регулярно завдають по території країни ракетних ударів.

Із початку повномасштабної війни окупанти обстріляли Україну понад 9,6 тис. ракет і випустили майже 14 тис. ударних БПЛА, сили ППО знищили 2,4 тис. російських ракет і приблизно 9,3 тис. дронів, розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський 20 серпня. Після його заяви були нові повітряні атаки на Україну, зокрема на Дніпро.