У Полтавській області уламки безпілотників пошкодили енергетичну інфраструктуру

Уламки безпілотників пошкодили енергетичну інфраструктуру
Фото: Головне управління ДСНС України у Полтавській області / Facebook

Уламки збитих у ніч на 28 вересня російських безпілотників пошкодили енергетичну інфраструктуру в Полтавській області. Про це начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін повідомив у Telegram.

"Уночі ворог атакував Полтавщину БПЛА, протиповітряна оборона відпрацювала по ворожих цілях. На щастя, постраждалих немає. Уламками безпілотників пошкоджено енергетичну інфраструктуру на території області", – написав він.

Контекст:

Російські окупанти практично щоночі атакують Україну ударними безпілотниками і регулярно завдають по території країни ракетних ударів.

Уночі ППО збила над Україною дві російські ракети і майже 70 дронів. "У результаті протиповітряного бою збито дві керовані авіаційні ракети Х-59/69 та 69 ворожих ударних БПЛА типу Shahed у Київській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській, Рівненській, Дніпропетровській, Запорізькій, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській, Одеській і Миколаївській областях. Один безпілотник полетів у напрямку Росії, ще три – локально втрачено на території України", – відзвітували в ранковому зведенні Повітряні сили ЗСУ.