Удар РФ по Дніпру. Кількість постраждалих зросла майже вдвічі. Фото photo icon

В один із будинків окупанти влучили балістичною ракетою – мер
Фото: suspilne.media

Кількість постраждалих від ракетного удару армії країни-агресора Росії по Дніпру 25 жовтня зросла до 19. Про це вранці 26 жовтня повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Серед поранених – четверо дітей, вісьмох осіб медики доправили до лікарні. Дані про жертв із ночі не змінилися – загинуло троє людей.

Лисак зазначив, що в місті є руйнування одразу на кількох локаціях – зруйновано житлову двоповерхівку й гараж, прильоти пошкодили 13 багатоквартирних, два приватні будинки і 30 машин, також постраждав корпус лікарні.

За словами міського голови Дніпра Бориса Філатова, в один із будинків влучили балістичною ракетою.

"Ніякі не "уламки". Жодних військових цілей поруч. Пряме. Влучання. У житловий будинок. На вісім квартир. Цивільних людей. Балістичною ракетою!" – написав він.

"Суспільне Дніпро" опублікувало фото з місця обстрілу. Із ночі там працюють комунальні служби, які прибирають сміття й закривають вибиті вікна в будинках.

Контекст:

Увечері 25 жовтня РФ здійснила ракетний обстріл Дніпра. Спочатку було відомо про дев'ятьох постраждалих. Лисак повідомляв про трьох загиблих.

У Нацполіції потім уточнили, що внаслідок обстрілу пошкоджено чотири житлові будинки в різних районах міста, зокрема, через вибух частково зруйновано двоповерхову житлову будівлю. Також пошкоджено медичний заклад, автомобілі.