Залужний повідомив про загибель свого колишнього радника

Залужний повідомив, що Никитюк загинув від ворожої ракети
Фото: ЕРА

20 вересня від ракетного удару загинув полковник Олександр Никитюк, який був радником колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Про це у Facebook повідомили сам Залужний і міська рада Володимира Волинської області.

"Сьогодні від ворожої ракети загинув полковник Збройних сил України Никитюк Олександр Євгенович. Спочивай із миром. Дякую, що був у моєму житті. Завжди. Дякую, що пішов до... Ти був справжній. Самий справжній зі справжніх. Вибач мені. Я не міг по-іншому", – написав Залужний.

У міській раді Володимира зазначили, що Никитюку було 56 років, він загинув поблизу міста Добропілля Донецької області.

"Олександр Євгенович був знаною в нашому місті людиною, адже свою кар'єру у правоохоронних органах розпочав саме з Володимирського відділу внутрішніх справ ще у 1991 році. Працював на різних посадах у карному розшуку, а з березня 2005 року призначений начальником відділу міліції у Володимирі, який очолював протягом шести років. Далі працював на посаді заступника начальника УМВС України у Волинській області, після чого став заступником начальника міліції Херсонської області. Після повномасштабного вторгнення був радником колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, служив у Військовій службі правопорядку", – поінформували в міськраді.

У Никитюка залишилися дружина і двоє синів.