Зеленський: Ми завершимо цю війну так, як потрібно нашій Україні

Зеленський закликав поширювати українські наративи
Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив 12 серпня на Українському молодіжному форумі, що Україна, попри жорсткі обставини війни, не матиме втраченого через війну покоління. Його цитує сайт президента.

"Ми завершимо цю війну так, як потрібно нашій Україні, нашій державі, нашим людям, і повернемо безпеку нашій державі, нашій українській молоді. Наші прекрасні чудові покоління і вже ваші діти завжди матимуть в Україні як реалізувати свої таланти, відчути себе потрібними, потрібними передусім Україні, як забезпечити сім’ю і як дати освіту дітям. Це все абсолютно важливі речі, фундаментальні речі, які ми маємо забезпечити й ми забезпечимо", – сказав президент.

Він зазначив, що надзвичайно важливо, що поширення й захист української ідеї, української культури теж є справою не лише старших поколінь, але й молодих.

"Ми тримаємо оборону, зокрема в інформаційній і культурній сферах, завдяки багатьом нашим людям. І часто це дуже молоді люди, які стараються зміцнити й поширити українські наративи. Я дякую кожному й кожній, хто не залишає шансів російській пропаганді й розповідає іншим у світі, що відбувається в Україні та які страждання принесла нашим людям російська агресія", – сказав президент.

Він додав, що дуже важливо підтримати українські спільноти у світі, які зараз перебувають в інших країнах.