Білик: Із Нікітіним ми поділили права 30% на 70%

Білик: Я не рахую копійок
Фото: Ирина Билык / Facebook

Українська співачка Ірина Білик в авторській програмі головної редакторки видання "ГОРДОН" Олесі Бацман уточнила, що на кожну свою пісню вона має 70% прав.

Українська співачка, народна артистка України Ірина Білик у програмі "БАЦМАН" головної редакторки видання "ГОРДОН" Олесі Бацман повідомила, що з українським продюсером Юрієм Нікітіним у неї розділено авторські права на пісні.

"У нас права 30% на 70%", – сказала співачка.

Білик уточнила, що більша частина прав – у неї.

"Але я не хочу порушувати цієї теми, тому що ми так працювали від першого дня нашої співпраці. Я вважаю, це справедливо: ми разом вкладали, заробляли, витрачали. Юра – дуже розумна людина, я довіряла і довіряю йому зараз у багатьох питаннях. Нехай хтось теж заробляє, нехай мої пісні приносять дохід різним людям. Я не рахую копійок, тому що мені для життя потрібно дуже небагато. Головне – кохання. Гречку я ще люблю. Зараз харчуюся: гречка, помідори-огірки, цибуля-часник. Рибу купую рідко, бо не люблю", – пояснила співачка.

Білик: Коляденко різав картини, хапав мене за волосся. Нікітін запропонував вийти заміж, подарував обручку. Коли я відмовилася – забрав її. Читайте повну версію інтерв'ю

Нікітін – перший фактичний чоловік Білик, їхні стосунки тривали з 1990 року до 1998-го.