Ляшко про виграші в розмірі півмільйона гривень: Ставив там, де високий коефіцієнт. Ставив на "Шахтар", на "Ліверпуль". Так я і раніше заробляв

Ляшко: Я живу чесно: поставив ставку, виграв, задекларував, заплатив податки, а не відвів у "тінь"
Фото: rada.gov.ua

За словами лідера Радикальної партії, нардепа Олега Ляшка, він познайомився зі своєю дружиною Росітою в залі ігрових автоматів.

Лідер Радикальної партії, нардеп Олег Ляшко повідомив "Обозревателю", що виграв півмільйона гривень завдяки ставкам на футбольні матчі.

"Ставив там, де високий коефіцієнт. Ставив на "Шахтар", за який уболіваю, ставив на "Ліверпуль". Виграв, заплатив податки. Так я і раніше заробляв гроші. До речі, з Росітою (майбутньою дружиною."ГОРДОН") я познайомився 20 років тому в залі ігрових автоматів", – розповів він.

Ляшко додав, що виграші були анонімними, і він міг їх не декларувати і не платити податків.

"Кожен політик і чиновник зобов'язаний бути чесним. Я живу чесно: поставив ставку, виграв, задекларував, заплатив податки, а не вивів у "тінь". Ніхто не живе на одну зарплату. Чому ми боремося за підвищення зарплат? Щоб люди змогли на них нормально жити", – сказав нардеп.

Він заявив, що зараз "90% українців" отримують зарплати в конвертах і не платять податків.

Сьогодні Ляшко задекларував три виграші: 283,56 тис. грн, 134 тис. грн і 153,485 тис. грн. Як джерела доходу було вказано компанію "Українська національна лотерея".

За 2015 рік Ляшко задекларував 79,6 тис. грн зарплати народного депутата, 80,5 тис. грн на ведення депутатської діяльності та 4,2 млн грн доходу від відчуження нерухомого майна.

У 2016 році доходи Ляшка становили 1,028 млн грн. Зокрема 156 тис. грн – депутатська зарплата, 170 тис. грн – забезпечення депутатської діяльності, 346 тис. грн – відсотки від вкладів в "Ощадбанку" і банку "Аркада" (Київ), 218,8 тис. грн – гонорари від компанії "Новини 24 години".