На їжу на пресмарафоні Зеленського витратили понад 130 тис. грн – ЗМІ

Пресмарафон із Зеленським відбувся 10 жовтня
Фото: president.gov.ua

Видання "Обозреватель" опублікувало документи, які називає прайс-листом за сніданок і обід на пресмарафоні із президентом Володимиром Зеленським.

На їжу для учасників пресмарафону із президентом України Володимиром Зеленським 10 жовтня витратили понад 130 тис. грн. Про це повідомляє "Обозреватель" із посиланням на документи, які видання називає прайс-листом відповідних витрат.

Згідно з паперами, копії яких опублікувало видання, сніданок із десертного, основного і хлібного столів, а також напоїв обійшовся в 68 278 грн, а на обід із закусок, салатів, гарячих закусок, основних страв, хліба і напоїв витратили 61 845 грн.

Фото: obozrevatel.com

Фото: obozrevatel.com

Фото: obozrevatel.com

Пресмарафон президента України Володимира Зеленського на фудкорті Kyiv Food Market розпочався о 10.00 і тривав до опівночі. Він устиг обговорити із журналістами "формулу Штайнмаєра", ситуацію на Донбасі, питання анексованого Криму, відносини зі США, Європою та липневу розмову із президентом США Дональдом Трампом, "ПриватБанк", співпрацю України з Міжнародним валютним фондом, конфлікт його прессекретарки Юлії Мендель із журналістом Сергієм Андрушком, п'ятого президента Петра Порошенка та низку інших тем.

На пресмарафоні було встановлено світовий рекорд із тривалості президентської пресконференції. До цього рекорд належав президенту Білорусі Олександрові Лукашенку – у 2017 році він спілкувався із журналістами 7 годин 21 хвилину.