"ПриватБанк" дозволив знімати готівку в касах магазинів

Максимальна сума видання готівки на одну транзакцію становить 500 грн
Фото: depositphotos.com

Для того щоб отримати готівку на касі торгової точки, покупцеві необхідно лише оплатити товар банківською карткою і повідомити касира про бажання зняти готівку, повідомили у "ПриватБанку".

Державний "ПриватБанк" запустив в Україні новий сервіс, який дає змогу отримати готівку під час оплати покупок банківською карткою на касі супермаркетів та інших торговельних закладів без необхідності використовувати банкомати. Про це повідомила пресслужба банку.

Скористатися послугою "Готівка на касі" можуть власники будь-якої дебетової картки "ПриватБанку" різних платіжних систем.

Для того щоб отримати готівку на касі торгової точки, покупцеві потрібно лише оплатити товар банківською карткою і повідомити касира про бажання зняти готівку. Максимальна сума видання готівки на одну транзакцію становить 500 грн незалежно від вартості покупки. Підтвердити таку операцію на касі потрібно введенням PIN-коду банківської картки користувача, зазначили у пресслужбі банку.

"На сьогодні отримати готівку з картки "ПриватБанку" можна в POS-терміналах 65 тис. українських торгових точок, які підключено до сервісу "Готівка на касі", – додали у пресслужбі банку.