Роботу Вільногірського гірничо-металургійного комбінату відновлено після простою

Упродовж періоду зупинки виробництва керівництву ОГХК вдалося знайти нових надійних контрагентів, заявили в компанії
Фото: corpnews.com.ua

Контракти з новими контрагентами укладають безпосередньо, без залучення посередників та на умовах передоплати, можливості відтермінування платежів не передбачено, а ретельна перевірка підрядників виключає можливість корупційних схем, зазначили в компанії.

Режим простою завершено, і Вільногірський гірничо-металургійний комбінат, який увійшов до структури державної Об'єднаної гірничо-хімічної компанії (ОГХК), відновлює виробничий процес, укладено нові договори на постачання продукції підприємства, інформує 18 червня пресслужба Фонду держмайна України.

"Зараз ми вже маємо достатній пул надійних клієнтів, із якими починаємо співпрацювати. Відповідно, це дає нам можливість відновити виробництво навіть раніше від запланованих термінів", – повідомив заступник т.в.о. голови правління ОГХК Артур Сомов.

Контракти з новими контрагентами укладають безпосередньо, без залучення посередників та на умовах передоплати, можливості відтермінування платежів не передбачено, зазначили в компанії, а ретельна перевірка підрядників виключає можливість корупційних схем.

"За період зупинки виробництва керівництву ОГХК вдалося знайти нових надійних контрагентів, співпраця з якими відбуватиметься на вигідних умовах у діапазоні середніх та вище від середніх ринкових цін, що дозволить капіталізувати підприємство напередодні приватизації та забезпечить можливість поступово підвищувати зарплатню співробітникам філій", – ідеться в повідомленні.

Державне підприємство "Об'єднана гірничо-хімічна компанія" розпочало свою діяльність у серпні 2014 року, коли уряд України вирішив передати йому в управління майнові комплекси Вільногірського гірничо-металургійного комбінату й Іршанського гірничо-збагачувального комбінату.