У НАЗК пообіцяли перевірити виграші Ляшка в лотерею на суму 571 тис. грн

Ляшко заявив, що ставив на футбольні матчі
Фото: rada.gov.ua

25 жовтня лідер Радикальної партії, нардеп Олег Ляшко задекларував три виграші: 283,56 тис. грн, 134 тис. грн і 153,485 тис. грн. У Національному агентстві з питань запобігання корупції заявили, що перевірять повідомлення про суттєві зміни в його майновому стані у зв'язку із суспільним резонансом.

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) перевірить повідомлення про суттєві зміни в майновому стані лідера Радикальної партії, нардепа Олега Ляшка, де йдеться про три виграші в лотерею на суму 571 тис. грн, повідомила прес-служба НАЗК.

"Ураховуючи суспільний резонанс щодо суб'єкта декларування – народного депутата України Олега Ляшка, відповідно до закону, Національне агентство зазначає, що здійснить відповідну перевірку наданого суб'єктом декларування повідомлення про суттєві зміни в майновому стані. У разі виявлення порушень Національним агентством будуть ужиті заходи відповідно до чинного законодавства", – зазначили в НАЗК.

Сьогодні Ляшко задекларував три виграші: 283,56 тис. грн, 134 тис. грн і 153,485 тис. грн. Джерелом доходу вказано компанію "Українська національна лотерея".

Політик заявив, що виграв ці гроші завдяки ставкам на футбольні матчі. За словами Ляшка, він ставив на "Шахтар" і "Ліверпуль", а виграші були анонімними.