"Укрзалізниця" замовила в Росії медалі "Почесний залізничник"

Російська компанія РЖД виграла тендер на постачання медалей для "Укрзалізниці"
Фото: Российские железные дороги (ОАО "РЖД") / Facebook

За даними системи електронних закупівель ProZorro, філія "Укрзалізниці" уклала договір на постачання із РФ 96 нагрудних знаків "Почесний залізничник" та посвідчень до них. Сума замовлення становила 77,4 тис. грн. Керівництво компанії почало розслідування.

Філія компанії "Укрзалізниця" "Центр забезпечення виробництва" за результатами тендера, проведеного через систему електронних державних закупівель ProZorro, уклала договір із філією Російської залізниці (РЖД) на постачання 96 нагрудних знаків "Почесний залізничник". На сайті ProZorro зазначають, що договір укладено 26 липня.

Медалі з мідно-нікелевого сплаву мають обійтися "Укрзалізниці" у суму 181 927 російських рублів (приблизно 77 367 грн) з урахуванням ПДВ. У комплект також входить посвідчення зі шкіри з вклейкою на самоклейному папері.

Договір купівлі-продажу підписали в.о. директора "Центру забезпечення виробництва" Євген Нікітін і директор адміністративно-господарського управління РЖД Володимир Скубак.

Термін постачання товару – до 31 грудня 2018 року.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян написав у Facebook, що після появи цієї інформації в "Укрзалізниці" розпочали розслідування.

"[В. о. голови правління "Укрзалізниці"] Євген Карвцов уже розбирається, кому цей значок почепити на лоба", – повідомив Омелян.