"Укрзалізниця" запустила двоповерховий потяг "Тернопіль – Київ"

4 листопада з Тернополя до Києва вирушив швидкісний потяг Skoda Wagonka
Фото: uz.gov.ua

Поїзд "Тернопіль Київ" буде зупинятися не лише у Вінниці та Хмельницькому, але і в невеликих містах: Козятині, Калинівці, Гнівані, Деражні, Волочиську, повідомили в "Укрзалізниці".

"Укрзалізниця" запустила потяг "Тернопіль – Київ". Про це повідомляє прес-служба компанії.

"4 листопада з Тернополя до Києва вирушив швидкісний потяг складом Skoda Wagonka. У ньому 636 місць для пасажирів", – розповіли в "Укрзалізниці".

Виконувач обов'язків голови правління компанії Євген Кравцов у Twitter розповів, що на поїзд 4 листопада продали 100% квитків.

"Особливістю графіка нового поїзда є те, що, окрім зупинок в обласних центрах Вінниці та Хмельницькому, поїзд зупинятиметься ще й у невеликих містах Поділля: Козятині, Калинівці, Гнівані, Деражні, Волочиську. Це дозволить жителям цих міст (загалом понад 200 тис. осіб) зручно діставатися столиці України", – повідомило підприємство.

Двоповерховий потяг "Інтерсіті" №747 "Київ – Тернопіль" курсуватиме щоденно, крім понеділка. Зі станції Київ-Пасажирський він відходитиме о 17.24 і прибуватиме до Тернополя о 23.25. З Тернополя поїзд вирушатиме о 4.06, прибуватиме до Києва о 9.58.