ДТЕК стала першою українською компанією, яка приєдналася до антикорупційної ініціативи Всесвітнього економічного форуму

Як учасник антикорупційної ініціативи ДТЕК бере на себе додаткові зобов'язання щодо дотримання принципів протидії корупції, повідомили в компанії
Фото: dtek.com

Група ДТЕК стала першою українською компанією, яка приєдналася до ініціативи "Партнерство проти корупції" Всесвітнього економічного форуму (PACI) заради пришвидшення трансформації України. Про це йдеться в повідомленні ДТЕК.

Ставши членом головної антикорупційної платформи, ДТЕК об'єднується з найбільшими компаніями світу в низці ініціатив щодо запобігання й боротьби з хабарництвом і корупцією, повідомили в компанії. ДТЕК поділиться досвідом про те, як компанії можуть боротися з корупцією в умовах повномасштабної війни, зазначають у повідомленні.

Як учасник антикорупційної ініціативи ДТЕК бере на себе додаткові зобов’язання щодо дотримання принципів протидії корупції PACI.

"Приєднання до PACI ще раз демонструє нашу цілковиту відданість справі подолання корупції та допомоги в розбудові нової України. Партнерство з найбільшими компаніями світу в рамках цієї ініціативи є важливим кроком вперед для українського бізнесу й може принести розуміння широкій світовій аудиторії про те, як перемогти корупцію в найскладніших обставинах", – наголосив генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко.

ДТЕК разом із KPMG також розробили проєкт для контролю міжнародної допомоги на енергетику.