Власник "Рістон Холдинг": Шахрайство оточення мого колишнього партнера Вілкула розслідує МВС у межах кримінальної справи

Вадим Нестеренко: Сьогодні час закликів до совісті і відповідальності минув. Тепер мова вже йде про з'ясування наших фінансових відносин зі стороною Вілкула в суді
Фото: korrespondent.net
Власник агрокомпанії "Рістон Холдинг" Вадим Нестеренко стверджує, що оточення екснардепа від Опозиційного блоку Олександра Вілкула намагається незаконно відібрати його підприємство.

За фактом шахрайських дій із боку оточення українського політика, колишнього нардепа від Опозиційного блоку Олександра Вілкула, зокрема – його підлеглого Максима Романенка – порушено кримінальну справу, яку розслідує Головне слідче управління МВС, заявив в інтерв'ю "Корреспонденту" бізнесмен, власник "Рістон Холдинг" Вадим Нестеренко. Він стверджує, що його підприємство намагаються незаконно відібрати.

"Завданий мені збиток цілком конкретний, він легко підраховується і перекладається в цифри. По-перше, мова йде про 6 мільйонів доларів готівкою, передача яких представнику Вілкула і самому Вілкулу зафіксована і задокументована. По-друге, це ринкова вартість майна і корпоративних прав п'яти хлібозаводів, ТОВ "Дніпромлин" і супутніх підприємств холдингу, яку теж зафіксовано документально. По-третє, це вартість активів тих агрогосподарств, операцію із продажу частки в яких люди Романенка тепер оформляють через суд як недійсну і незначну", – заявив Нестеренко.

Він повідомив, що відстоюватиме в суді право одноосібно володіти та керувати майном агрохолдингу.

"Сьогодні час закликів до совісті і відповідальності минув. Тепер мова вже йде про з'ясування наших фінансових відносин зі стороною Вілкула в суді. Я відчуваю себе цілком упевнено, мені є чим підтвердити свої позовні вимоги. І звички відступати перед свавіллям у мене немає", – підкреслив бізнесмен.